Clubs - Yankukiisud

küsige???

Member Content
28.July 2008 14:36

kirjutage ka teie uusi teemasi küsige minu kiisude kohta ?

31.July 2008 15:21

kuidas pisi-liisul läheb?
kuidas pisi-liisu ema teda kohtleb (kasuema)?
mida su kiisud tavaliselt söövad?

31.July 2008 15:39 | changed 31.July 2008 11:39

kuidas pisi-liisul läheb?
kuidas pisi-liisu ema teda kohtleb (kasuema)?
mida su kiisud tavaliselt söövad?

Pisi-Liisul läheb väga hästi ta kosub ja on väga armas laps .
oi ema on tal tubli hoolitseb väga ja valvab tema üle .käib peseb teda ja hoolitseb ning otsib kohe ,kui ta kellelgi süles on ,et kuhu kadus?
söövad kõike ,ei pirtsuta ostame ka krõbinaid kitekat ja bonaventura tooteid kiisukestele
Cat 7 Balance Adult,

6.August 2008 16:44

Kas Kiti-Maril on veel lapsi olnud ?

6.August 2008 21:48

Kas Kiti-Maril on veel lapsi olnud ?ei ei ole need oleks esimesed olnud aga kahjuks läks nii aga loodan ,et kui järgmised tulevad läheb paremini

22.August 2008 12:29

Kust kohas te Ella-Liisi saite?
Kuidas Ella-Liisil läheb?
Mida Ella-Liisi sööb?

22.August 2008 19:02

Kust kohas te Ella-Liisi saite?
Kuidas Ella-Liisil läheb?
Mida Ella-Liisi sööb?

Ella-liisi sain tuttavate kaudu nii ,et pidin juba ammu saama ühe kiisukese neilt peres oli kaks pärsia kassi isane ja emane kelle isa küll oli tavaline kiisuke aga tema on eht pärsia kiisu ...ja isa kass kadus neil ära ning siis öeldi ,et kahjuks poegi ei saa ....võtsin juba endale teise kiisukese ja siis helistas ta mulle ,et naabri kiisuke tegi tema kassile pojad .kellest kaks on rohkem pärsia kiisu moodi aga üks on nagu isa tavaline kodukass see vennake kes tal pildil on ...
siis toodigi see pisike mürakaruke meile kes ainult magades paigal püsib....

Ella-Liisil läheb väga hästi ta on kõikide kiisukeste sõber ja tore kaisukaru lastele ..

sööb ta muidu kõike ,ka krõbinaid ja piima ,vahest teeb pätust ja ronib ka lauale ,kuigi oleme keelanud aga ikka juhtub ,et talle kohe meeldivad lõhnad mis laual ...ükspäev läks sööma tomati ja kurgi salatist hapukoort ,

25.October 2008 17:47

Mis Ella-Liisist saanud on?
Üldse sul on kuidagi kiisusid vähemaks jäänud

4.November 2008 12:42

Elab minu õe juures nüüd kuna tema kiisuke suri vanatusse ja soovis nii väga teda omale kuna oli väga vana kiisukese moodi...ütleks lausa pisike koopja ja ma siis loovutasin talle ,et ta nii väga ei kurvastaks.
ja Nupsu-Liisu tema vahetasin Fredi vastu ,nii oli vajalik ,nii mõlemile kiisukesele ja omanikele ...ülejäänud kiisukesed on mul ju alles

11.November 2008 17:18

Kuidas mõndadel on kassi koduleheküljel taustapilt?? Nt. Wiskas´i oma??!! Paluun kas keegi saaks öelda??