Clubs - Paksud kiisud

toit

Member Content
3.July 2008 09:55

mis toitu te andsite siis oma kiisule,et ta nii paksuks läks?

4.July 2008 14:23

Meie andsime oma kassile täiesti tavalist kassitoitu aga seda andsime väga palju muidugi kiisu varastas ka toitu laua pealt.

4.July 2008 21:56

Toit ..
Me andsime tavalist toitu , kuid söötsime vist liiga palju sisse ja nüüd ongi mõnna paksuke

4.July 2008 22:04 | changed 4.July 2008 18:04

Toit ..
Me andsime tavalist toitu , kuid söötsime vist liiga palju sisse ja nüüd ongi mõnna paksuke
aga minu kass keda enam pole sõi kõikke ka hapukapsast ja hapukutki ühe sõnaga kõikke mida sai ja oli ka hästi suur ja paks ja raske aga kui külas vaja kiisupreilides käija siis sai jälle ilus ja sale poiss temast vot selline õgard ta meil oli et enne kausi juurest ei lahkunud kui see otsas oli jõi ära korraga peaaegu liiter piima

6.July 2008 19:07

mis toitu te andsite siis oma kiisule,et ta nii paksuks läks?
loodan ,et teie kiisukesed nii paksud pole

7.July 2008 17:47

Meie anname Whiskasi krõbinaid ja vahest vorsti. Ta pole õnneks väga opaks aga ta läks paksuks peale kastreerimist(ei käi enam küla peal kõndimas) Kaalub 5,5 kilo. Loomaarst ütleb et ta on paksuks läinud aga tegelkult ta ongi selline suur kass, suure näoga

7.July 2008 19:15

konservi olen andnud krõbinaid ei söö

3.August 2008 23:06

Konservi saab siis kui isu on ,aga muidu üritame üle kahe korra äevas mitte anda ,piim ja krõbinad on koguaeg ees .Aga kui me ta leidsime ,juba siis oli paksuke selline ,

11.August 2008 20:21

Konservi saavad 1 kkord päevas(see neile eriti ei maitse) ja siis 3 korda(väikestes kogustes) krõbinaid....aga ikkagi on smokey jube paks... ja Sipsik hakkab kaa juurde võtma varsti on tema ka täielik pall

22.October 2008 04:13

Hehh
Minu Muna on täpselt nagu Garfield,selline karvane ja paks..aga Garfield sööb aind lasanjet aga minu Muna sööb KÕIKE Ja kerge vargus ka köögi lauapealt ei tee halba

24.October 2008 00:07

Meie kiisu ei söögi nagu eriti midagi,ta on juba loomu poolest suure kondiga.Aga noh krõbinaid sööb ta küll muidu isuga,muud ta nagu eriti ei tahagi.