Clubs - Paksud kiisud

paksud kassid

Member Content
1.July 2008 18:35

miks teie kassid siis paksud on?
muta on paks sellepärast,et vanaema annab talle koguaeg head ja paremat

1.July 2008 22:57

Mustnina on üldse selline suur kass, suure näoga jne. Loomaarst väidab küll, et ta on paks(eriti peale kastreerimist) aga meile on ta ikka ilus!

1.July 2008 23:58

Minu kass on sellepärast paks, et kui ta vanaema juures veel elas siis vanaema andis talle kõike head ja paremat.

3.July 2008 16:07 | changed 3.July 2008 12:08

Minu kass on sellepärast paks, et kui ta vanaema juures veel elas siis vanaema andis talle kõike head ja paremat.
kas kellelgi ka nii paks kiisuke on kui see ,vaeseke ikka ju

3.July 2008 22:02

kas kellelgi ka nii paks kiisuke on kui see ,vaeseke ikka ju

woww,milline kiisuke!!!nagu garfield,kahju on jah tast,aga eks juhtub ku ikiisusid nii palju toidetakse!!!

3.July 2008 23:05

Mina ütleks oma kiisude kohta....vormikad! Nad on opitud ja eks nende põhitegevuseks siis jääbki söömine ja tudumine(ei,laisad nad tegelikult pole).Hiire-ja linnujaht käib ikka vahel ka.Kui nad ikka kannul käivad ja näuvad,siis tuleb toit jälle lagedale tuua,sest ega nad enne rahule ei jää.....

4.July 2008 04:49

Mu kassid olid varem kodutud hulkurid ja eks nad nüüd teevad oma söömataolnud aega tasa.Ja kui nende peremees(loerjatar) ikka näpust või oma suust voodis siruli lebotavale kassile head ja paremat pakub, siis ega nad ära ei ütle küll.Naljakas oli see, et arvasin ühe kassi tiine olevat, kui ta üles korjasin, sest ta kõht hakkas kasvama ja rõõmustasin perelisa üle.Peagi aga hakkas ka ülejäänud kere ümarduma ja tittesid ei kuskil.

4.July 2008 21:59

Nii paks kiisu mul nüüd küll pole .
Pätu on sellepärast paks , et temagi saab kõike head ja paremat ja kindlasti ka hiirtest läheb paksemaks , päevas püüab ikka päris palju neid !

5.July 2008 06:46

Minu kass on steriliseeritud ja nüüd on ta põhitegevusteks söömine ja magamine. Kuigi mängib ta küll. Vahepeal.
Sellest ajast saati kui ta paksemaks läks, oleme talle proovinud anda light krõbinaid jne. aga need ei aita. Piirasime ka toidukogust, aga ega sellestki pole abi.
Aga kui kass on paks, on ta ka suur ja nii mõnna on pakse kasse sülle võtta ja silitada jne. Ikka tunned ka midagi(kuigi ega ma meelega teda paksuks nuuma ).Paksud kassid on mõnnad, kuigi mu kass võiks küll ausalt öeldes veits alla võtta.

6.July 2008 19:03 | changed 6.July 2008 15:04

Mustnina on üldse selline suur kass, suure näoga jne. Loomaarst väidab küll, et ta on paks(eriti peale kastreerimist) aga meile on ta ikka ilus!

ärge söötke kiisukesi paksuks neil ka raske ja mõjub tervisele halvasti
tuleks dieedile panna usun et paksud kiisukesed on ka armsad

7.July 2008 17:50

ärge söötke kiisukesi paksuks neil ka raske ja mõjub tervisele halvasti
tuleks dieedile panna usun et paksud kiisukesed on ka armsad
Ta polegi õnneks veel päris paks(5.5 kilo, mõni kuu tagasi üle 6 kilo) ja kui ta lähekski veel paksemaks, siis mina panen ta dieedile, ma ei saa teda lõhki sööta. Tal tulevad ju liigesehädad niiviisi. Hoidke oma kasse!

8.July 2008 04:27

Meie Nurryl on paks karvkate,ise ta paks küll ei ole.Pigem ümarate kurvidega

19.September 2008 20:10

Konks on leidlaps..kui ta meie juurde tuli oli ta päris pisike võrreldes kui suur kõuts ta on.Ma ei mäletagi kas ta oli juba enne opi paks aga ega tal siin toas polegi muud ju teha kui magada ja süüa..noh vähemalt 1 kord päevas ta marutab(jookseb teisele korrusele teeb tiiru ja jookseb trepist alla teeb alumisel korrusel ka tiiru).Ja kui ta süüa taha siis ta lihtsalt ei jäta oma nühkimist ja mäugumist enne kui ta oma sheba pasteeti saab..iga kord kui keegi kööki läheb vudib ta järele lootuses, et ta saab midagi head ja kõike peab ta nuusutama "maitsma", et äkki sööd sa midagi head mida mina ka söön