Clubs - Naljakate nimedega kiisud

naljakad nimed

Member Content
30.June 2008 18:17

miks te siis panite oma kiisudele nii toredad nimed?

siis kui me kiisud sündisid kolmekesi(üks kiisu suri ära)siis panime õe kassi nimeks miku ja minu kiisu nimeks peebu.Hiljem muutsime nimed ära ja minu kiisu sai nimeks miku ja õe kass peebu.Hiljem kui kiisud enda juurde võtsime hakkasin enda kiisut mökuks kutsuma ja muutsime siis nime möku.

2.July 2008 01:04

Meie panime kassile nime selle järgi, et kui ta alles väike oli siis olid tal tihti silmad nina peal koos Ja saigi nimeks Kõõrik.

3.July 2008 23:15

Kui Itzikas oli veel kiisubeebi,siis oli ta üpris äbarik ja pisike.No arvasime,et kiisutüdruk ja panime nimeks Juta.Mõne aja möödudes selgus,et polegi tüdruk,hoopis poiss.Anti siis nõu,et pange Juku nimeks.Aga meil oli juba üks eakas kiisu Johannes e.Juku.Hakati kiisut siis Jutzikaks kutsuma,millest omakorda saigi Itzikas.....no vot siis!

5.July 2008 06:48

Tuli üks huvitav mõte lehte lugedes ja nii see nimi tuligi.Alguses oli ta lihtsalt Ronja nüüd juba Donna Ronja Kirbugot von Hyyregellder.

15.July 2008 02:59

ETV oli multikas mängukoerast nimega woofie( hääldati vuufi) kellel oli hea sõber Anton. Lapsed aga kuulsid et koera nimi on nuufi ja nii juhtuski et kui kassipoiss meile koju tuli sai ka tema nimeks Nuufi. Ise mehega kutsusime teda vahepeal pätiks ( käitumine;P) millest siis kujunes aja jooksul Pändu. Ja kui korraldab hullema pahanduse on hoopis Notsu

23.July 2008 18:32

Tyson (taison): tema nimi tuli sellest, et kui me ta endale saime siis ta oli selline kakupunn ja alati vehkis käppadega ja tahtis mängida, niisama talle pai üldse teha ei saanud ja tal oli kõrvast üks tükike ka puudu. Me siis mõtlesime, et mingi lugu oli hammustatud kõrvaga ja boksijaga (nagu kakupunn), kelle nimi oli Mike Tyson....ja kiisu nimeks saigi Tyson, kuigi ta on emane...ja hiljem tuli välja, et mitte Mike Tysonil ei hammustatud kõrvast tükk ära vaid, et tema ise hammustas oma vastasel....aga see selleks, nimi oli juba Tyson pandud...vot nii oli meie kiisu nimega

Kääksu: temaga oli lihtne. Kui ta pisike oli siis ta ei mjäugunud ega nurrunud nagu tavalised kiisud vaid kääksus kuidagi eriliselt ja sellest ka tema nimi ....praegugi teeb ta sellist kummalist häält

Cmyk (smükk): tema oli meie sündinud punaste kiisude seas teistsuguse (mitmevärvilise) kasukaga ja me kutsusime teda algul Värvitehaseplahvatuseks aga see oli liiga pikk nimi kiisule ja siis meie peres on meesterahvas IT-poiss ja tema panigi talle selle nime...nimelt tähekombinatsioon CMYK tähistab digitaaltrükimaailmas nelja põhivärvi, mille abil tuleb kokku segada kõik vajaminevad värvid...Cyan (sinine), Magenta (punane), Yellow (kollane), ja Black (must)...selline keeruline nime legend siis

25.July 2008 00:22

Kui , mina oma kiisule , järgi läksin , siis vana perenaine rääkis et kui kiisu sündis , siis oli ta selline väike armas , kuid laiguline , natuke selline kolee , või sellline sasisusii , kiisu , igal pool näol olid laiguud ; , sellepärast pandigi talle nimeks MurrMurr , nüüd on kiisu väga armas , ja pole enam , ültse laigulinee , , !

25.July 2008 15:46

Pätajalg sai oma nime sellest,et kui ta oli veel väike päterdas ta ühte tagukäppa ja sellest ka nimi Pätajalg

5.August 2008 17:41

kui Kukule järgi läksime, olin otsustanud, et tal saab nimeks Nurr. Kass käes sõidame kodu poole ja mina siis proovisin Kuku-ga rääkida, aga kuna olin väike, siis unustasin ta nime tihti ära ja selle pooletunnise kodutee jooksul muutus Nurr Kuku-Pai-ks ja kodus veidi aja möödudes Härra Kuku-Pai Bin Laden-iks!

11.August 2008 16:36

Meie Surtekas sai nime Suerte, mis Hispaania keeles tähendab õnn. Meie juurde elama tulles, hakkasime teda kutsuma Surteks.

13.September 2008 17:27

meie Mõmmi sai oma nime sellest et kui ta väike oli meeldis tal mängu karu kaisus magada kui kiisubeebi meile toodi siis leiutasime igasuguseid nimesid aga Mõmmi sobis kõige rohkem oli ise ka nii väikse karu moodi
Aga kui ta pättus teeb siis on ta mei Mõmmipätt jne igasuguseid liiteid tuleb

30.September 2008 23:18

Mina võtsin oma kiisu hoiukodust ja seal oli talle pandud nimi Lill. Kuna mul oli mõeldud palju isaste kasside nimesid, aga mitte ühtegi emast kassi nime, siis jätsingi talle selle nime. Pealegi tundus see mulle mitte nii tüüpiline ...

2.October 2008 14:19

Cuidadora: tähendab hispaanja keeles lapsi jumaldama.. oli mõeldud see kiisu lapse seltsiliseks ja seda ka ta meile oli kogu hinge ja südamega.
Šokolaad sai aga oma nime oma huvitava värvuse tõttu.. otsisime tükk aega mis talle nimeks panna võiks- aga kohvi pele ta teist nägu ei teinudki. Siis tuli meile idee, et kuna lapsel šokoaadi allergja ja seda eriti ei või, siis las olla üks Šokolaad mida ta võib.. lisaks see veel et hüüame teda ka hellitavalt Sokiks, mis talle sbib kuna tal kõikide jalgade otsas ilusad valged sokikesed.