Clubs - Triibulised kiisud

kiisud ja hiired

Member Content
10.July 2008 11:08

kui hästi teie kiisukesed hiiri püüjavad
meie triibuline kiisuke Kiti püüjab küll ja kohe tublisti ,ta võib kohe mitu tundi kapi kõrval ootata millal hiir sealt välja tuleb
ja kaevab isegi muti aukudes ,et ehk sealgi on mõni hiir

26.July 2008 01:10

Oi, mõlemad kassid on hiirtepüüdmisel väga osavad.- Triinu tõi ühel päeval koju 3 hiirt! Ja ega Mustninalgi midagi viga ei ole

2.August 2008 23:56

Joosu hiiri ei püüa vist sellepärast, et ta ei leia neid

7.August 2008 10:54 | changed 7.August 2008 06:55

Meie mõmm tahaks kindlasti väga, aga meil neid ei leidu.
ega ta keti otsas neid nuusima ei hakka.
See-eest hävitav kärbseid ja sääski.
Väga jahihimuline

9.August 2008 00:12

Miisu püüab koguaeg hiiri õuest, üks õhtu kui vihma sadas tuli hiirega läbi praokil akna tuppa

19.August 2008 00:44

Minu mõlemad kassid on head hiire püüdjad

20.August 2008 20:14

Minu Kitul tassib iga päev vähemalt ühe hiire koju . Vanas majas hävitas ta kõik hiired ära ja nüüd uues majas pole hiiri näinudki . Väga tubli kass, selles mõttes!

29.August 2008 01:53

Mul on oma ühe kassiga olnud naljakas juhtum. Selle aasta kevadel rohisin maal oma emaga maasikaid ja meie maal elavad kassid Triibu ja Tipa olid ka meie juures. Äkki sai Triibu kätte põllult hiire ja pani otsejoones maja poole jooksu. Me veel emaga arutasime, et ta seda jumala eest tuppa ei viiks. Ma käisin kontrollisin toa uks oli kinni, aga kassi ma ei näinud. Arvasin, et küll ta maja taha mängima pani, et teine kass ei segaks püha toimingut. Kui ma ema juurde tagasi jõudsin, kuulsin, kuidas isa korra toas käis. Hing jäi kripeldama, et äkki Triibu läks temaga koos tuppa, ta ei pane kunagi tähele, mida kassid teevad, eriti, kui ta omi mõtteid mõtleb. Isa ütles, et ei näinud kassi. Kui tunni pärast korra toas käisin, siis avastasin, et kass magab diivanil. Hiirt ei näinud, aga kindluse mõttes vaatasin võimalikud kohad kõik üle, ei midagi. Mõned tunnid hiljem, kui ema mind rongi peale viis ja koju tagasi jõudis, avastas ta köögist läbi kõigi tubade jooksva verenire ning minu toa laua alt hiire laiba, mis oli korralikult retsitud. Eks hiirel õnnestus Triibu käest plehku panna, aga tuli hiljem ringi luusima ja kassid said ta kätte ja tegid üks null talle.

1.December 2008 17:49

Meie triibuline paneks ilmselt tagurpidi käigu sisse, ta suht arg. Triibu on tubane ja hiirekogemus puudub!