Clubs - Rihma otsas jalutavad kassid

Jalutusrihm

Member Content
11.July 2008 02:45 | changed 19.July 2008 23:44

Millist jalutusrihma kasutate oma kassiga jalutamisel?

Kõigepealt alustasime Selluga tavalise paelaga, mis oli traksidega kaasas. Siis ostsin Selverist mingi hästi odava (vist oli 17.-) isekeriva jalutusrihma. Ei soovitaks seda. Kõigepealt ta koliseb tohutult, kui rihm sisse või välja käib ning peagi tõmbas mul kass selle ka puruks - rihm hakkas lihtsalt liitekoha vahele jooksma ning tõmbas mingi plastikjupi pooleks. Nüüd viimati ostsin Ülemiste keskusest loomapoest (see loomapood, mis kolis kalapoe kõrvale) uue isekeriva jalutusrihma. Tegelikult on see väikestele koertele mõeldud. Seda soovitan küll. See on 5 meetrit pikk, ta ei kolise ning rihm liigub sisse-välja väga ilusasti. Maksis aga 140.-. Kusjuures käisin jalutusrihmasid kõikjal loomapoodides otsimas ning kusjuures odavamaid ei leidnudki, peale selle odava Selveri jalutusrihma. Kallis see praegune rihm oli, kuid loodan, et selle kvaliteet vastab ka hinnale. Praegu olen sellega igatahes väga rahul.

Pildid:

4.August 2008 20:29

Meil on ka sama suur jalutusrihm. Isekeriv Flexi oma. Algul olid lihtsalt nöörid. Aga mul oli pakendi peal kassi pilt Musta värvi.

5.August 2008 17:43

Minu tädil on jänes ja algul ma mõtlesin, et proovib jänese rihmadega(kas ültse meeldib) ja nüüd on ta nendega jubedalt rahul . Need on sarnased, musta värvi . Varsti ostan spetsiaalsed, sest jänes tahab ka jalutamas käia

18.August 2008 22:28 | changed 18.August 2008 18:29

Meie jalutasime algusese samamoodi nagu Eneli, tavalise traksidega kaasas oleva paelaga. Siis ostsin umbes 50.- maksva isekeriva jalutusrihma, mis oli halb ost. Ükskord jalutades tegi Miki veidi äkilisema liigutuse ja rihm tuli sellest ümbrisest välja. Kusjuures pakipeal oli kirjas, et kannatab kuni 30 kg koera.
Seejärel pikendasime algset jalutusrihma ise (ostsime ühe traksidega sama värvi pika paela ning sidusime selle algsese paelale otsa). Kuid see oli suhteliselt tüütu, sest paela ei olnud ju kuhugi sisse kerida.

Nüüd jalutame jällegi tavalise paelaga, kuid tundub, et lähme peagi poodi ja soetame mõne kvaliteetsema isekeriva jalutusrihma (mis peaks vähemalt paarikilose kass tõmbele vastu ).

20.August 2008 02:23

meil on taoline nagu sul seal pildi peal on,
ainult meil on musta värvi, nagu
meie kasski.

7.September 2008 04:24

Meie Urul on ka isekeriv viie meetrine jalutusrihm mis on väikestele koertele mõeldud.

8.September 2008 00:44

Meie Jossul on ka isekeriv 5 meetrine jalutusrihm, mis on mõeldud kassidele mitte koertele.