Clubs - Kodukassid

Mida oskab teie kass kõige paremini?

Member Content
3.July 2008 22:10

Minu ´kiisu ei oska mingeid erilisi trikke küll, aga oskab lahedaid vigureid. Talle meeldib väga nukukäruga sõita (mina lükkan ja ta istub kärus) Vahest lükkab ta ise ka käru see on täitsa võimalik kuna käru on väike. Veel ronib ta kilekottitesse ja igasugustesse kastitesse.

Mida teie kassid oskavad?

4.July 2008 14:28 | changed 4.July 2008 10:29

meie kiisukesed on väikesed veel ja ei teagi mis nad nii erilist oskavad mööda maja seina ronivad küll vahest kui õues käivad

6.July 2008 01:13

Kunagi oli mul valge albiino kass ja tema tegi meil uksi lahti!Pika peale läks see tüütavaks-kogu aeg pidi välisust lukus hoidma.
nüüd olime targemad ja rohkem selliseid trikke ei õpeta enam praegustele kassidele...
Praegused kassid on nagu ikka tavalised kassid,ei mingeid trikke ...möllavad ringi nagu ikka kassid,ronivad puude ,kappide,uste otsa...Hiljuti pidime šoki saama,kui kass oli maja katuse peal.Ta oli varest taga ajanud ja üles roninud(momendil käib meil katuse vahetus ja ühel pool maja tellingud) aga alla enam ei julgenud tulla(tellingutest teine külg majal),kutsusime siis issi redeliga appi!Ja saime alla!

9.July 2008 14:01 | changed 9.July 2008 10:02

minu kiisu mintsu teeb uks lahti,nii et saab tulla tuppa millal ise tahab
aga seee tegelt juu pole hea,sest ta ust kinni ei pane ja koguaeg ei sa ka toas olla!aga me paneme vahest ukse lukku et ei saaks,aga ikkagi päris tüütu on seee!!!!
teised kassid poel nii kavalad!!!
teised on tavalised kodu kiisud!

10.July 2008 22:40

ütlen ühe sõnaga:
MAGADA

11.July 2008 02:40

Nettyle meeldib, kui kappi uks lahti teha, siis mööda riiuleid üles turnida

13.July 2008 14:34

Min kass oskab kõige paremini magada ja süüa.

15.July 2008 03:08

huvitavaid asju salaja peitu viia et neid siis lähemalt uurida

Kevadel käisid meil töömehed aknaid vahetamas ja ühelt töömehelt virutas möödulindi ära. Oli teine selline läikivõnneks leidis pereisa selle õhtul töölt tulles. tagastasime mõõdulindi omanikuleega eriti ei usutud küll et kass võttis

15.July 2008 17:50

Meie Byron õppis külmiku ukse lahtitegemise ära:tulime töölt või koolist koju ja jälle külmik pärani lahti!!Ja muidugi kasutasid kiisud seda ära,ikka oli näritud singitükk või midagi muud kiisudele suupärast köögipõrandal,tükikesteks närituna....Nüüd on külmiku ukse ja seina vahel üks pappkast,et kiisuke oma käpaga ei pääseks avama.....

29.July 2008 18:11

Meie Jass oskab vist kõige paremini ja kiiremini peitu kaduda, kui talle midagi sellist ette satub, mis teda hirmutab. Mõni aeg tagasi oli selleks tolmuimeja. Kassi andis ikka tükk aega taga otsida, enne kui ta riidekapist või voodi tagant välja söandas tulla. nüüd on ta tolmumejaga suhtlemisel teise taktika valinud - "jänese" taktika asemel ta nüüd ründab seda mürategijat. ja kõige paremini oskab ta veel nõudepesukäsnasid pihta panna - see mis on toas, tassitakse õue, ja see mis on väljas, tassitakse sisse. Putukaid ja konni pole ta õnneks veel tuppa toonud. Aga noh, küll ta õpib - ta veel nõnda väike kaisukera

30.July 2008 03:04

Minu tommy oskab lihtsalt lebotada ja naistes käia aga Bella hiiri püüda

1.August 2008 05:38

ütlen ühe sõnaga:
MAGADA

Tšarli liitub selle arvamusega .
Teine asi on veel mida ta suuuurepäraselt teha osakab : süüa .

3.August 2008 02:41 | changed 17.August 2008 15:20

ütlen ühe sõnaga:
MAGADA

Tšarli liitub selle arvamusega .
Teine asi on veel mida ta suuuurepäraselt teha osakab : süüa .

Tõesti, sama siin ja uksi avada lahe oleks kui aitaks telekakäimapanemisest, ta võiks ka kanalit vahetada ja veel, Joosu oskab arvutis olla ja uksi lahti teha

10.August 2008 15:51

Meie Niki oskab hästi hüppata kuidagi kukerpalli sarnaselt

12.August 2008 21:24

Kuna minul on kodus 2 kassi siis nad oskavad kõige paremini matsu mängida,ja muidugi teisis asju mida kassid ikka teevad

15.August 2008 13:59

meie kiisukesed on väikesed veel ja ei teagi mis nad nii erilist oskavad mööda maja seina ronivad küll vahest kui õues käivad

Ronida meeldib minu kassile ka, ta ronib toas kaardinaid mõõda, aga meile see eriti ei meeldi kuna kardinad lähvad seetõttu katki.

15.August 2008 14:02

Kunagi oli mul valge albiino kass ja tema tegi meil uksi lahti!Pika peale läks see tüütavaks-kogu aeg pidi välisust lukus hoidma.
nüüd olime targemad ja rohkem selliseid trikke ei õpeta enam praegustele kassidele...
Praegused kassid on nagu ikka tavalised kassid,ei mingeid trikke ...möllavad ringi nagu ikka kassid,ronivad puude ,kappide,uste otsa...Hiljuti pidime šoki saama,kui kass oli maja katuse peal.Ta oli varest taga ajanud ja üles roninud(momendil käib meil katuse vahetus ja ühel pool maja tellingud) aga alla enam ei julgenud tulla(tellingutest teine külg majal),kutsusime siis issi redeliga appi!Ja saime alla!

küll sulon ikka vägevad kassid.

15.August 2008 14:05

huvitavaid asju salaja peitu viia et neid siis lähemalt uurida

Kevadel käisid meil töömehed aknaid vahetamas ja ühelt töömehelt virutas möödulindi ära. Oli teine selline läikivõnneks leidis pereisa selle õhtul töölt tulles. tagastasime mõõdulindi omanikuleega eriti ei usutud küll et kass võttis

Huvitav oleks teada mida ta sellega mõõtis

25.August 2008 21:33 | changed 25.August 2008 17:34

Ma arvan, et minu Sahiib oskab hästi linde püüda, kuigi ta ühtegi kätte pole veel saanud, on siiski põnev vaadata lumivalget kassi musta maa peal luuramas, ega jah - teda pole seal üldse näha
Mööda voodit ennast edasi tõmbamises on ta ka meister!

4.September 2008 14:02

minu Robi oskab usutavasti kõige paremini hiiri püüda. Kui sai kolme kuuseks, tähistas seda esimese hiire kinni püüdmisega. Ja muidugi meister on ta oma peremeeste käte närimises. Ja üllatavalt "arenenud" on ta esikäpad... st. vahest sööb nagu orav... istub ja sööb ning aitab esikäppadega kaasa

27.December 2008 16:13

ikke hammustada!!!!!